Volver a las noticias

Pilates amb màquines

El pilat amb màquines és un entrenament molt adaptable. les pots utilitzar per entrenar-te a fons cercant força i flexibilitat o es poden utilitzar per rehabilitar o millorar patologies. Totes les màquines estan dissenyades per ajudar a aprendre i perfeccionar els exercicis de Pilates.

A Beyoga ens encarreguem d’ensenyar pilates a Barcelona a tota mena de nivells. Si comences amb Pilates, el treball amb les màquines de Pilates t’ajudarà a aprendre la tècnica correcta i controlar el teu cos durant l’execució dels exercicis. Idealment Pilates s’ha d’aprendre amb les màquines de Pilates per posteriorment realitzar correctament la classe de Mat Pilates. Si sents curiositat pel pilats amb màquines, en aquest article t’explicarem tot sobre això.

Per què serveix el pilates amb màquines

Potser no tinguis gaire clar per a què serveix el pilates amb màquines, però et pot ajudar més del que t’imagines. Si a pilates es treballa el control, la força, la flexibilitat i la concentració, les màquines de pilates t’impulsen a arribar a un nou nivell.

Què vol dir això? Que podràs treballar aspectes específics on el teu propi cos o un altre tipus de material de pilates no arriba. El treball de resistència que pots aconseguir amb aquest tipus de màquines és excel·lent.

Una cosa que has de tenir molt present és que les màquines de pilates van ser dissenyades pel mateix Joseph Pilates. El seu objectiu era optimitzar l’exercici i aconseguir una millora dels resultats.

Quines són les màquines de pilates

Joseph Pilates va dissenyar diferents màquines per poder treure el màxim partit i rendiment al nostre cos. Si heu vist alguna màquina de pilates, podreu identificar molls, cordes, barres, politges i tot tipus d’elements. Com en tot, hi ha màquines de pilates més populars que d’altres. Tenim el Reformer, el Cadillac, el Ladder Barrel, la Wunda Chair, la High Chair, el Spiner Corrector… Aquí t’expliquem sobre algunes.

Màquina de pilates Reformer

Probablement Pilates reformador sigui la màquina més famosa d’aquest mètode. És la més important per aprendre les bases de Pilates.

pilates reformer barcelona

És un carril lliscant que ens recorda les cintes de córrer. Tot i això, els seus molls fan que ofereixi resistència als nostres moviments. Has de tenir present que la resistència és ajustable, com més resistència més força, més resistència més treball control i treball abdominal. S’utilitza tant per iniciar-te a Pilates com si ets avançat. Hi ha diferents nivells d´entrenament segons el teu domini del treball amb Pilates.

Màquina de pilates Cadillac

Pel seu disseny ens recorda una llitera. Tot i això, a la màquina de pilates Cadillac ens encarreguem de realitzar exercicis similars als de sòl. Per descomptat, a la màquina Cadillac s’ofereix més resistència. És ideal per treballar el nostre centre de gravetat.

Màquina de pilates El Barril

Si pateixes mals d’esquena has de tastar aquesta màquina de pilates. El Barril o Ladder Barrel explica amb una part rodona (similar a un barril) i amb barres, formant una mena d’escala.

El seu disseny està enfocat a la columna vertebral, pel benestar de l’esquena i pel control de la postura del cos.

Cadira de Pilates

La Cadira de Pilates, també coneguda com “Wunda Chair”, és un equip versàtil utilitzat a Pilates per millorar la força, la flexibilitat i l’equilibri. Aquesta eina permet realitzar una àmplia varietat d’exercicis que es poden adaptar a diferents nivells d’habilitat, cosa que la fa ideal tant per a principiants com per a avançats. El disseny compacte fa que sigui una excel·lent opció per a estudis o espais domèstics limitats, proporcionant un entrenament integral que millora la postura i la coordinació.

Beneficis del pilates amb màquines

Ara ja saps per a què serveix el pilates, però potser no tinguis gaire clar per a què és bo. Els beneficis del pilates amb màquines són múltiples i en diferents àmbits.

  1. Tu decideixes quina intensitat tindràs durant els exercicis. I és que poden agafar un arc molt ampli. Què vol dir això? Gràcies al seu disseny, pots treballar a les màquines de pilates tant si vols fer exercicis més durs com exercicis més lleus. Això ens porta al següent punt.
  2. Pots practicar pilates amb màquines amb alguna lesió. Depenent de la càrrega que introduïm i els exercicis que facis pot ser més o menys exigent. Així, ens podem adaptar a la situació i les necessitats dels clients.
  3. A pilates amb màquines treballem amb 1 o 2 clients màxim. És un treball individualitzat per adaptar l’entrenament a les vostres necessitats. Els professors de pilates poden estar més pendents a nivell individual.
  4. Contenen tota una varietat d’exercicis i possibilitats. Si et fixes bé a les màquines de pilates tenen tot tipus de politges, molls, cordes i barres. Amb les indicacions d’un professor de pilates professional podreu practicar tot tipus d’exercicis en funció del vostre nivell.
  5. Si pateixes mal d’esquena, el pilates amb màquines és perfecte per a tu. I és que a través de les màquines de pilates podràs enfortir la teva esquena, arribant a corregir la teva postura corporal.

Aquests són només els principals beneficis de practicar pilates amb màquines. A mesura que vagis realitzant exercicis amb ells, podràs veure per tu mateix com influeix en el teu benestar.

Què és millor pilates amb màquines o pilates sense màquines

Encara que estem més acostumats a veure el pilates sense màquines, no podem dir que és millor que el pilates amb màquines. I tampoc no podem dir el contrari.

Els pilates amb màquines i sense màquines són complementaris. Treballar amb el teu propi cos és molt important, conèixer-lo i saber quines són les teves limitacions. I aquí és on entren els exercicis de pilates amb màquines.

pilates amb màquines a barcelona

Des de Beyoga sempre perseguim l´equilibri entre el cos i la ment. Justament també hem d’assolir un equilibri entre aquests dos tipus d’exercici. Això et permetrà millorar considerablement i ser capaç de practicar pilates encara que estiguis fora de casa.

On fer pilates amb màquines a Barcelona

No és senzill trobar un lloc on fer pilates amb màquines a Barcelona, així com en altres ciutats. I és que no només n’hi ha prou amb disposar de les màquines de pilates, sinó que també és important comptar amb el personal adequat que t’indiqui les pautes per fer correctament qualsevol exercici. Així evitarem lesions innecessàries. A més, per aconseguir els resultats que persegueix el treball amb Pilates és important que se segueixi el mètode autèntic de Pilates, el treball original.

A Beyoga podràs utilitzar tot tipus de màquines de pilates juntament amb els nostres professors experts. Ells t’ajudaran a mantenir una posició correcta, aprendre a executar correctament els exercicis i adaptar-te la feina si tens algun tipus de lesió o problema a l’aparell locomotor.

Uneix-te a les nostres classes de pilates i comença a sentir-te bé amb tu mateix/a.

Empieza tus clases hoy

No esperes más, llámanos ahora y empieza a cuidarte

Desplaça cap amunt
Skip to content